Fietsers

Komt u alleen of met een hele groep, geen probleem, wij bezorgen u een degelijke fiets voor een heerlijke tocht langs onze mooie fietspaden. Fietskaarten verkrijgbaar. Voor groepen van minimum 15 personen kunnen de fietsen eventueel ook gebracht of opgehaald worden op een door u gekozen plaats.


Wandelaars

Wij bezorgen u de nodige begeleiding voor een geslaagde wandeling. Of u combineert één van onze uitgestippelde begeleide dag-, fiets- of wandeltochten.

Bijvoorbeeld: u start vanaf onze verzamelplaats te Averbode en brengt een bezoek aan de abdij van Averbode,  het huis van Ernest Claes, u gaat wijnproeven en eindigt met een heerlijke maaltijd (lunchpaketten verkrijgbaar). In de mooie omgeving zijn tal van mogelijkheden. Aarzel niet om ons te contacteren voor een aangepast programma!


Treinliefhebbers

Voor verjaardagen, huwelijksfeesten, jubileums, communies, ... u kan het zo gek niet bedenken of wij bezorgen u met onze trein een onvergetelijke dag. Onze trein kan 40 passagiers meenemen. Zo geraakt iedereen samen  op een leuke en ontspannende manier op de plaats van bestemming, waar het feest kan beginnen.


 

INTUR VZW voor alle fietsers, wandelaars, avonturiers en treinliefhebbers