INTUR VZW voor alle fietsers, wandelaars, avonturiers en treinliefhebbers

 

Welkom

Intur vzw staat voor alle fietsers, wandelaars, avonturiers en treinliefhebbers. Het centrum van onze activiteiten bevindt zich in het mooie Averbode. Vanuit deze uitvalsbasis kunnen wij in een straal van 25 km heel wat betekenen om op een originele manier een leuke dag te organiseren. We staan in voor begeleide dag-, fiets- of wandeltochten in een prachtige omgeving met tal van mogelijkheden met culinaire accenten.


Bezienswaardigheden zoals de abdij van Averbode, de basiliek van Scherpenheuvel, het museum van Ernest Claes, de Maagdentoren en zovele andere, zorgen ervoor dat Intur vzw u een rijk aanbod kan bieden. Alles op enkele kilometers van elkaar verwijderd.


Onze topper is een treintje waarmee we op een gezellige en leuke manier de omgeving en zijn gastronomie gemakkelijk kunnen bereiken. Verder in deze website staan de verschillende mogelijkheden netjes opgelijst. Neemt u rustig de tijd om dit even door te nemen. Indien u verdere vragen heeft, kan u hier ook de contactgegevens vinden. Intur vzw zal ze met plezier beantwoorden om mee te helpen aan uw verlangens.